Individuele Hondenuitlaatservice
‘s-Heerenberg

Individuele Hondenuitlaatservice voor ‘s-Heerenberg, Lengel en Zeddam.

Individuele uitlaatservice - Bobby in het Oosterpark

Met de individuele hondenuitlaatservice is er alle ruimte om de hond te bieden wat deze nodig heeft.
Elke hond is een individu met eigen interesses en behoeften. Hoe meer ruimte er is voor de individuele behoeften van de hond des te hoger is de kwaliteit van de wandeling.

Het is voor mij erg belangrijk dat het contact voor zowel uw hond als voor mij goed voelt én uw hond de wandeling als prettig ervaart! Uw verhaal over de hond is belangrijk voor mij. Daarnaast kan ik tijdens het uitlaten – vanuit mijn opleiding tot kynologisch instructeur, holistisch gedragstherapeut én jarenlange ervaring – de hond ‘lezen’ en zo goed mogelijk aansluiten op de behoeften.
Klik hier om mijn opleidingen te bekijken.

De uitlaatservice verzorgd wandelingen vanuit huis – in de eigen en vertrouwde omgeving van de hond – die standaard 30-35 minuten duren. Wanneer dit fysiek of mentaal te veel is voor de hond zal ik het uitlaten combineren met aandacht en activiteiten in huis en/of tuin .
Er wordt gewerkt met strippenkaarten voor 5 weken.

Het welzijn van de hond staat voorop. Vanuit mijn visie, kan ik niet meegaan in:
– de hond na het uitlaten opsluiten in een bench.
– omdoen van correctiemateriaal (denk bv aan slipkettingen, anti-trektuigjes, gentle leaders enz.). Ik heb zelf verschillende lijnen en tuigen welke ik indien nodig kan gebruiken tijdens het uitlaten.

Interesse?
Neem hier contact op en geef alvast aan om welke dagen en tijden het gaat. Ik zal met 1 tot 2 werkdagen reageren.